Nicole Richie snart klar med andreboka

(28.06.2010, sist oppdatert 28.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

TV-personligheten og kjendisbarnet Nicole Richie gir ut sin andre bok i høst.

Det er kjendisskribenten Perez Hilton som pleier omgang med Richie, og mener at han kan bekrefte at ei ny bok er like rundt hjørnet.

 

Og på sin egen blogg bekrefter Richie ryktene. Hun skriver at romanen «Priceless» kommer til å treffe bokhandelen 28. september.

 

«Dette er et prosjekt som jeg har lagt hele mitt hjerte, og hele min sjel i», skriver hun.

 

I 2005 slapp Richie sin første bok, «The Truth About Diamonds: A Novel». Handlingen i romanen bygde delvis på hennes egen oppvekst som barn av den suksessfulle artisten Lionel Richie.

 

Nicole Richie fikk selv superstjernestatus gjennom en realityserie som fulgte henne og hotellarvingen Paris Hilton mens de prøvde seg i ulike yrker, som eksempelvis renholder og gårdshjelp. Duoen fikk en stor fanskare, men serien stoppet opp da de plutselig ikke var på talefot.

 

Nå er de angivelig delvis forsonet og Richie er godt gift med rockeren Joel Madden. Hun har også rukket å bli tobarnsmor - og tjener gode penger på blant annet egen smykkekolleksjon.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews