Trump vil ha Lohan

(11.06.2010, sist oppdatert 11.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan har blitt kontaktet av Donald Trump angående en medvirkning i den populære serien «The Apprentice».

Det er en kjendisversjon av serien Lohan skal være aktuell for, melder New York Post.

 

Den problemforfulgte skuespilleren, som for tiden må ha på seg et såkalt alkoarmbånd som skal kontrollere alkoholinntaket hennes. I tillegg må 23-åringen belage seg på å jevnlig bli testet for narkotikabruk. Siste nytt er at hun angivelig vurderer tilbudet fra Trump, og kan komme til å dukke opp i NBC-serien dersom innspillingen ellers passer inn i timeplanen hennes.

 

Moren Dina Lohan sier til New York Post sin kjendisspalte: - Donald er en kjær venn av familien, og produsentene bak «Celebrity Apprentice» har kontaktet Lindsay angående medvirkning i neste sesong. Hun vurderer det, men er også en ganske travel dame - med tre filmer på gang.

 

En kilde på TV-settet sier: - De er kommet langt i samtalene med Lindsay, men mye avhenger også av de juridiske aspektene.

 

Unge Lohan er for tiden dømt til å bære et såkalt alkoarmbånd, et armbånd som for øvrig gikk av under nylig avviklede MTV Movie Awards. Om hendelsen sier Dina Lohan: - Hun var på MTV-festen og noen sølte en drink på leggen hennes. Det må ha fått alkoalarmen til å gå av.

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews