Travolta snakket med Gotti om sønnen

(13.04.2011, sist oppdatert 13.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

John Travolta skal spille beryktede John Gotti i en ny film, og snakket ut om det å miste et barn med mafiabossens sønn.

Skuespilleren kaller samtalen for «helende», ifølge AP. Den ene av John Gottis to sønner døde i en trafikkulykke i 1980, bare 12 år gammel. Da Travolta møtte den overlevende sønnen, John Gotti Jr. - som er konsulent for filmen, fant de tonen gjennom sine felles familietragedier.

 

- Hans far mistet en sønn, og jeg har mistet en sønn. Vi diskuterte dette inngående, om hvor smertefullt det er og hvor smertefullt det var for hans far, forteller Travolta.

 

Skuespillerens sønn Jett døde brått i 2009, bare 16 år gammel.

 

- Å høre om hva han (Gotti Jr) gjennomgikk og det hans far opplevde, og høre de smertefulle likhetene, virket helende, sier Travolta om samtalen.

 

Filmen «Gotti: Three Generations» forteller historien om USAs mest beryktede mafiafamilie, og regissør er John Cassavetes. Travolta spiller Gotti Senior, med tilnavnet «Dapper Don». Lindsay Lohan er også i samtaler om en rolle i filmen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews