Slater vil hjelpe Lohan

(18.02.2011, sist oppdatert 18.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Hollywood-profilen Christian Slater sier han har strukket ut en hånd til Lindsay Lohan - og håper han kan hjelpe henne til å forstå hva rusavhengighet dreier seg om.

Den tidligere rusmisbrukeren forteller nå at han har forsøkt å hjelpe den problemforfulgte 24-åringen. Lohan var ferdig med sin femte rusbehandling i januar, og da mottok hun en mail fra Slater.

 

- Avhengighet er ikke pent og du forstår det ikke fullt ut før du går 100 prosent inn for å deale med det, sier Slater. Som forteller at når han ser ungdom på villspor, sender han en mail eller ringer dem.

 

Lohan har fått en slik mail, sier Slater - før han fortsetter: - Jeg setter pris på de menneskene som ville hjelpe meg. Det er en så brutal posisjon å være i. Du føler deg så alene.

 

Slater (41) forteller videre til magasinet Details at det var i fengsel han fikk opp øynene for sine egne problemer - ettersom han her fikk tid til å være alene og tenke.

 

Skuespilleren forteller at han har vært edru og rusfri i fem år. Litt mer spesielt er det kanskje at Charlie Sheen, som selv får rusbehandling for tiden, tillater seg å komme med råd til unge Lohan. Han sier ifølge Talk Entertainment:

 

- Jeg har et par råd hun kan tenke over. Jobb med impulskontrollen. Prøv å tenk igjennom ting før du gjør dem.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews