Sheen: - Har ikke blitt takket av Lohan

(11.12.2012, sist oppdatert 11.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Nylig ble det kjent at Lindsay Lohan skylder amerikanske skattemyndigheter store summer. En annen problemforfulgt skuespiller, Charlie Sheen, trådte støttende til.

Han donerte 100.000 dollar til en blakk Lohan etter at skattemyndighetene tok kontroll over unge Lohans konto. Hun skylder angivelig mer enn 233.000 dollar, etter å ha fått krav om restskatt både i 2009 og 2010.

 

Men ifølge Sheen har han ikke hørt et ord fra skuespillerkollegaen etter rausheten han utviste. De to spilte sammen i «Scary Movie 5», og Sheen sier til Entertainment Tonight:

 

- Hun er blakk, og jeg fikk vite det. Så jeg sa: «Vær så god». Men nå venter jeg på en tekstmelding med noen takkens ord. Har dere hørt noe»?

 

Lohan skal være så tynget av gjeld at hun nesten ikke klarte å skrape sammen penger til husleia denne måneden. Ifølge OK! betaler hun 8.000 dollar i måneden for huset hun leier i Los Angeles. Hun flyttet inn i boligen i februar, da alt tydet på at karrieren var på rett vei igjen. Nå må hun få hjelp av venner for å klare seg, heter det videre.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews