Prøver å få penger fra Lindsay Lohan

(23.03.2012, sist oppdatert 23.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Mannen som hevder at Lindsay Lohan kjørte på ham, skal angivelig prøve å avkreve henne et sekssifret beløp - i dollar.

Det melder TMZ, som har kilder nær det påståtte offeret, Thaer Kamal. Han sto ved siden av sin egen bil da Lohan ikke klarte svingen i sin Porsche - og kom borti både kneet hans og bilen.

 

Lohan var på vei ut fra parkeringsplassen ved to nattklubber i Hollywood. Verken hun eller det angivelige offeret skal foreløpig ha vært villige til å snakke med politiet.

 

Og nå har Kamal skaffet seg en av Hollywoods storkanoner på advokatsiden, Mark Geragos. Advokaten hevder han er i besittelse av en overvåkingsvideo som viser Lohan bak rattet i det påkjørselen finner sted, før hun deretter vakler ut av bilen og bytter plass med passasjeren - som overtar rattet og kjører vekk.

 

Nå har Geragos tatt kontakt med Lindsay Lohans advokat - og krever et erstatningsbeløp for å legge saken død. Og siden Lohan i disse dager skal møte i retten for sin avsluttende prøvetidshøring, kan en eventuell politianmeldelse gjøre at dommeren beslutter å sende henne i fengsel.

 

På Twitter har Lohan kalt hele saken for «en løgn».

 

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews