Miley lei dobbeltmoralen i Hollywood

(11.06.2010, sist oppdatert 11.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Los Angeles (NTB): Miley Cyrus synes det er urettferdig at hun blir kritisert for å spille på sex, når hennes jevnaldrende, mannlige motstykker gjør akkurat det samme.

- Særlig jenter er raske til å komme med kommentarer som «Åh, hun spiller på sex». Vel, hva med Zac Efron, hva er det han spiller på?, spurte 17-åringen retorisk da hun ble intervjuet av Access Hollywood.

 

- Zac er vakker, han er sexy. Jeg går ikke og ser filmene hans fordi han er en god skuespiller, selv om han også er det. Jeg ser dem fordi han er kjekk, utdypet Cyrus, som synes dobbeltmoralen er blodig urettferdig.

 

- Zac viser ikke bare beina i filmene sine, han tar av seg skjorta. Så hva er egentlig forskjellen? I «High School Musical» løper han rundt i shorts og singlet, og alle jentene bare dåner, påpekte hun.

 

Cyrus la også godt merke til dobbeltmoralen da hun turnerte med guttebandet The Jonas Brothers, som har millioner av kvinnelige fans.

 

- De slapp unna med mye rart, og det kommer alltid til å være vanskeligere for oss jentene. Det er ingen unnskyldning, det betyr bare at vi må jobbe hardere, sier tøffingen.

 

Cyrus har vært i hardt vær etter hun har kvittet seg med sitt prektige Disney-image og erstattet det med en rocka Lolita-look. Noe hun tydeligvis nekter å be om unnskyldning for, til tross for at den tidvis ondskapsfulle, konservative tabloidpressen i USA har spådd henne en fremtid som kokainavhengig festvrak à la Lindsay Lohan.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews