Michael Lohan: - Klandrer meg selv

(25.02.2011, sist oppdatert 25.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den frittalende og kontroversielle faren til Lindsay Lohan, Michael Lohan, forteller nå om kvalene han har når det gjelder sin problemforfulgte datter.

I et nytt intervju med CNN sier Lohan Senior at han er 100 prosent ansvarlig for datterens personlige problemer.

 

Den unge skuespilleren risikerer for tiden fengsel etter beskyldninger om smykketyveri. Dette kommer i kjølvannet av at hun i fjor måtte bak lås og slå - samt til behandling ved en rusbehandlingsklinikk. Behandlingen var del av dommen hun fikk etter å ha brutt med vilkårene for en vilkårlig dom som hun ble idømt etter promillekjøring.

 

Nå er far Lohan på banen og innrømmer at problemene i alle fall ikke ble bedre etter at han og ekskona, Lindsays mor Dina, begynte med offentlig skittkasting i mediene. - Hun måtte velge mellom meg eller hennes (Dinas) familie, og hun valgte hennes familie. Det var tøft for Lindsay, det knuste hjertet hennes.

 

På spørsmål om han tar skyld for datterens problemer, svarer han til CNN:

 

- Absolutt, ingen tvil, 100 prosent. Moren og jeg er ansvarlig. Og jeg må si at jeg er mer skyldig enn moren. Jeg reagerte på feil måte da jeg fant ut at Dina røykte crack på festen til min sønn. Jeg hadde ikke trengt å banke ham opp, sier en angrende Michael Lohan.

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews