Lohans livvakt snakker ut

(11.06.2007, sist oppdatert 11.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohans tidligere livvakt, som tidligere har «passet på» blant andre Robert Downey Jr., sier den unge skuespilleren lever farlig og at hun var et mareritt å jobbe for.

- Jeg har passet på mange berømtheter i løpet av min karriere, men ingen har vært så ville og festet så hardt som Lindsay Lohan, sier Lee Weaver.

 

Han har vært Lohans faste livvakt i to år, og nå snakker han ut om tiden som han karakteriserer som det verste han har opplevd, ifølge sladrenettstedet Female First.

 

- Det virket som om hun ville dø, hun var helt ute av kontroll. Hun brukte mer narkotika, og drakk mer, enn noen annen person jeg har møtt. Jeg har mistet tellingen over alle de gangene jeg trodde hun hadde tatt en overdose og vi måtte bære henne ut fra fest. Hver morgen trakk jeg et lettelsens sukk fordi hun fortsatt var i live. Jeg hadde aldri hørt om henne da jeg tok jobben - hun var bare 18 år - og jeg hadde ikke i min villeste fantasi kunnet se for meg at jobben skulle bli et slikt mareritt.

 

Weaver sier han ber for Lohan, og håper hun vil ta seg sammen før hun tar livet av noen andre eller seg selv.

 

Livvakten skriver for tiden en avslørende bok om livet ved kjendisenes side, og han burde ha nok å skrive: Både Kim Basinger, Brad Pitt, Eddie Murphy, Pamela Anderson, Robert Downey Jr. og altså Lindsay Lohan, som for tiden er innlagt på rehabiliteringssentret Promise i Malibu, har blitt «passet på» av Weaver.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews