Lohan utfordrer Lively

(18.04.2011, sist oppdatert 18.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan forteller at hun er seriøs når det kommer til et comeback på filmduken. Nå vil hun kjempe mot Blake Lively for roller i to nye filmer som interesserer henne.

Lohan, som for tiden er i forhandlinger om å portrettere Victoria Gotti i den kommende mafiafilmen «Gotti: Three Generations» avslører en god del om sine planer til New York Post.

 

Blant annet at hun gjerne vil konkurrere med Blake Lively om rollen som god heks i kommende «Oz: The Great and Powerful». Mila Kunis og James Franco har allerede sikret seg roller i Sam Raimis kommende film.

 

Hun sier til New York Post: - Jeg tror den rollen jeg kunne spilt er Glinda - The Good Witch. Det ville gitt meg sjansen til å jobbe med James Franco. Vi er nærmest bestevenner.

 

Hun skal også være interessert i en rolle i Oliver Stones nyeste film, «Savages». Hun sier følgende om å eventuelt mønstre på dette prosjektet: - Åh, det er rollen jeg virkelig vil ha!

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews