Lohan ut mot påstått «sexistisk Hollywood»

(01.09.2010, sist oppdatert 01.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan mener sexisme er utbredt i Hollywood.

Hun mener at kvinnelige stjerner som ikke følger forventede krav om oppførsel og livsstil, blir svartelistet - mens de mannlige skuespillerne beholder sine avtaler - samme hva.

 

Skuespilleren, som har vært i hardt vær - og blant annet har måttet tilbringe tid både i fengsel og på rusbehandling - har fått merke konsekvensene av dette. Hun forteller at det er langt mellom jobbtilbudene.

 

Men hun forteller at hun stadig ser eksempler på at menn i lignende situasjoner bare øker sine sjanser i filmbyen.

 

- Det er ikke ok. Menn som strever, beholder sine filmavtaler. De får beholde kontraktene sine, de får beholde jobbene - og de er attraktive på ulike tilstelninger, sier den unge skuespilleren til magasinet Vanity Fair.

 

Tidligere i år ble Lohan dumpet fra filminnspillingen av «The Other Side». Nå har hun imidlertid fått hovedrollen i en uavhengig film om pornostjernen Linda Lovelace.

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.202 sec - 1 pageviews