Lohan svarer på White-kritikken

(11.04.2011, sist oppdatert 11.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan (24) ble kritisert av den søte «Golden Girls»-skuespilleren Betty White (88). Nå svarer hun på utspillet.

Det er til E! News at Lohan åpner opp og kommer med en respons til at Betty White uttalte til Daily Mail at hun ikke kan utstå skuespillere som Lindsay Lohan og Charlie Sheen. Whites utsagn var et svar på spørsmålet om hva hun synes om dagens kjendiser.

 

Hun svarte da: - De fester for mye, lærer ikke replikkene sine, er uprofesjonelle og de surmuler for alt mulig. Jeg synes de er forferdelig utakknemlige. Jeg kan ikke utså folk som får flotte muligheter i bransjen - og som misbruker dette. Lindsay Lohan og Charlie Sheen, for eksempel, sammen med mange andre. De er blant verdens heldigste men de verdsetter det ikke.

 

- Jeg har alltid vært en fan av henne, sier Lohan til E! News, og legger til: - Jeg finner det alltid litt underlig at folk føler et behov for å snakke om andre mennesker offentlig. Spesielt en voksen dame som henne.

 

Sheen på sin side har foreløpig ikke svart på kritikken.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews