Lohan skuffer Walters

(13.11.2012, sist oppdatert 13.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan skuffer talkshowvertinnen Barbara Walters ved å trekke seg fra et planlagt intervju.

Skuespilleren skulle snakke med Barbara Walters om sin siste film, men har nå trukket seg fra det hele. I stedet har hun takket ja til å la seg intervjue av Jay Leno og hans «The Tonight Show».

 

Walters sier til The View: - Jeg fikk høre at Lindsay ikke følte seg i form til å gjøre intervjuet. Jeg tenkte: «Stakkars jente, jeg håper at når hun føler for å snakke, så gjør hun det hos oss».

 

«Dersom de hadde sagt til meg «vet du, Barbara, hun er ikke klar for den typen spørsmål du muligens vil stille ...» Så ville jeg vel ikke følt meg så skuffet i dag.

 

Walters understreker at hun liker Lenos show, men sier: - Hun ville hatt mer nytte av å komme til meg. Jeg ville hjulpet henne, mens hos Jay Leno blir hun bare fremstilt som søt og underholdende, men alle problemene er jo fortsatt der.

(©NTB)

 


Les alt om Jay Leno og Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.142 sec - 1 pageviews