Lohan på sightseeing

(03.05.2011, sist oppdatert 03.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan avla kvinnesenteret der hun skal avtjene mesteparten av samfunnstjenesten sin, et besøk tirsdag.

Dommeren har pålagt den trøblete skuespilleren å fullføre 360 timer med samfunnstjeneste ved Los Angeles Downtown Women‘s Centre, før 120 timer med vaktmesterarbeid ved likhuset i byen gjenstår.

 

Lindsay Lohan dukket opp på kvinnesenteret i følge med sin assistent og sin advokat, men avkrefter at hun vil trå til allerede denne uken. Til Gossip Cop sa hun:

 

- Jeg skal ikke begynne før neste uke.

 

Lohan er foreløpig på frifot, selv om hun også er idømt 120 dager i fengsel og er ute mot kausjon. Straffen kommer som følge av brudd på prøvetidsreglene. 11. mai må hun på ny møte i retten for det påståtte smykketyveriet, mens selve rettssaken er satt opp til 3. juni.

 

Patrick Shandrick, som er talsmann for kvinnesenteret sier at han håper Lindsay vil bli «inspirert av sin erfaring». Til X17 Online sier han følgende om hva som kan vente henne av arbeidsoppgaver:

 

- Frøken Lohans arbeid kan omfatte å jobbe med kvinnene om å lage unike ting for MADE by DWC, en assistert bedrift med en kafé og en gavebutikk som tilbyr hjemmelagde produkter. Målet er å bryte sirkelen av fattigdom og kronisk arbeidsløshet gjennom å hjelpe hjemløse kvinner eller kvinner med svært lav inntekt å oppdage sine skjulte talenter og utvikle seg gjennom arbeidstrening.

(©NTB)

 

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.195 sec - 1 pageviews