- Lohan nekter for å ha krasjet

(07.11.2012, sist oppdatert 07.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan (26) mener ifølge venner at politiet er ute etter å ta henne, og hevder fortsatt at hun kun var passasjer da bilen hennes krasjet.

Den skandaleomsuste Lindsay Lohan har sagt til venner at politiet rotter seg sammen for å ta henne, skriver kjendisnettstedet TMZ. Hun bestrider også vitneopplysninger om at hun krasjet Porschen sin inn i en annen bil i juni, og sier at hun kun var passasjer. Dermed risikerer kjendisen en ny runde i rettssystemet, beskyldt for å lyve for politiet.

 

Lohan har vært til rehab, i fengsel, i rettslokaler og har i perioder måttet leve i husarrest med elektronisk fotlenke. Hun har også blitt beskyldt for en rekke mer eller mindre alvorlige forhold. Lohan er nå på prøvetid, og skal være svært bekymret for å havne i fengsel igjen.

 

- En bilulykke kan ødelegge alt for meg, skal Lohan ha sagt til venner, og hevder at hun har holdt seg på den riktige siden av loven den siste tiden.

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews