- Lohan kommer tilbake

(21.02.2011, sist oppdatert 21.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan tilbys nå sin første filmrolle etter fengsels- og rehab-opphold, og kan komme til å vende tilbake til filmsettet kommende sommer.

Det er RadarOnline som skriver at den problemforfulgte skuespilleren nå har tenkt å fokusere på skuespillerkarrieren igjen.

 

Stjernen fra ungdomsfilmen «The Mean Girls» skal spille hovedrollen i kommende «Escaping the Game»; et drama som skal spilles inn i USA og Spania.

 

Kontrakten skal ikke være signert, men produsent Nathan Folks sier til RadarOnline at alt tyder på at Lindsay Lohan er lysten på prosjektet.

 

- Hun ønsker å gjøre dette, sier han, og omtaler Lohan som en god venn.

 

Filmen handler om kjendiser som har problemer med alle tingene som følger i kjølvannet av kjendisstatusen. Noen av dem later som de dør, andre rømmer til en øde øy. Lohans rolle kan være som etterforskeren som hyres for å komme til bunns i disse celebritetenes forsvinning.

 

- Hun har det fint for tiden og vi skal bevise for verden at hun er tilbake, fortsetter Folks.

(©NTB)

 

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews