Lohan i sjokk, er blakk

(04.12.2012, sist oppdatert 04.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan sies å være i sjokk etter at skattemyndighetene i USA har tatt hånd om kontoene hennes fordi hun skylder så mye restskatt.

Lohan sies å skylde mer enn 233.000 dollar, etter å ha fått krav om restskatt både i 2009 og 2010. Til tross for at managerne hennes prøver å redde situasjonen, har skattemyndighetene nå gått til aksjon.

 

- Lindsay friker ut, og gjør som hun alltid pleier - å si at det ikke er hennes feil, og peke på noen andre i teamet. Hun sier hun ikke visste noe om det, hun er blakk og det er ikke hennes feil, sier en anonym kilde nær Lohan til New York Post.

 

Nylig bidro Charlie Sheen med et lån på 100.000 dollar, som han forærte Lindsay Lohan for å hjelpe henne ut av knipen. Hun forventes å tjene 2 millioner dollar i alt i løpet av dette året, etter å ha spilt i TV-filmer som «Liz & Dick» og «The Canyons» og stilt opp naken for bladet Playboy.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews