Lohan frykter for egen sikkerhet

(22.07.2010, sist oppdatert 22.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan synes det er skremmende å sitte inne, og er redd for de andre fangene.

Ifølge en kilde magasinet People har snakket med, har Lohan ved flere anledninger uttrykt redsel for å bli plassert sammen andre fanger, selv om hun gjentatte ganger er blitt forsikret om at hun vil bli holdt isolert i sin egen celle.

 

Lohan soner i avdelingen for fanger med «spesielle behov» som kjendiser, politimenn og andre som trenger ekstra beskyttelse i fengselet.

 

Til nå har Lohan sittet inne i to dager, og kilden fortalte at stort sett har hun brukt tiden til å sove. Hun får også i seg mat, onsdag spiste hun den typiske fengselsfrokosten som er frokostblanding og et kokt egg. Ifølge kilden «sluker» Lohan alt som blir tilbudt henne.

 

Fangene kan bare få besøk i helgene, men allerede i går var Lohans mamma Dina og lillesøster Ali på plass. De var bak murene i over en time, men det er ikke kjent om de fikk lov til å møte Lohan. Begge to forlot fengselet uten å snakke med journalistene som befant seg utenfor.

 

Lohan skal antakelig bare sitte inne i 12 dager til, selv om hun i utgangspunktet ble dømt til 90 dagers fengsel for å ha brutt vilkårene for betinget straff etter en dom for promillekjøring. Når fengselsoppholdet er hun ilagt et opphold på en avvenningsklinikk.

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews