Lohan forbereder seg på nærgående intervju

(15.10.2012, sist oppdatert 15.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan forbereder seg på et åpenhjertig intervju i nær fremtid.

Skuespilleren, like kjent for sitt turbulente privatliv som for filmrollene, kuttet nylig all kontakten med faren sin. Oppbruddet kom i kjølvannet av at Michael Lohan lekket en tapet samtale mellom dem, hvor Lindsay Lohan snakker om at moren Dina bruker kokain.

 

Nå vil unge Lohan la seg intervjue av ABC News-profilmen Barbara Walters - om problemene som har forfulgt henne gjennom hele karrieren.

 

Kilder sier til kjendisnettstedet TMZ at hun er innstilt på å være åpenhjertig om alle problemene ettersom hun har et nært og fortrolig forhold til intervjueren.

 

26-årige Lohan har vært til rehab, i fengsel, i rettslokaler og har i perioder måttet leve med husarrest, med elektronisk fotlenke. Hun har vært beskyldt for smykketyveri, narkotikamisbruk, fyllekjøring - samt jobbskulking.

 

Kilder sier nå at Lohan gruer seg til det nærgående intervjuet, som skal komme inn på alle aspektene av hennes liv: - Men hun stoler på at Barbara ikke er for krass mot henne. Hun er tross alt en familievenn, fortsetter kilden.

 

Intervjuet finner ifølge kilder sted i en av de nærmeste ukene, i forkant av premieren på Lohans film der hun portretterer Elizabeth Taylor. «Liz and Dick» får premiere 3. november.

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews