Lohan føler seg mobbet

(26.11.2012, sist oppdatert 26.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan føler seg «mobbet» av all oppmerksomheten rundt det trøblete privatlivet hennes, og tror andre kjendiser i samme situasjon «ville begått selvmord».

- Jeg kan ikke tenke på noen annen skuespiller som har vært utsatt for så ekstrem medieomtale, som ikke har tatt livet sitt, sier Lohan. Selv om hun har vært tatt for så vel smykketyveri som fyllekjøring, har vært fem ganger på rehab og arrestert i alt seks ganger, hevder hun at 99 prosent av det som skrives, «er feil».

 

- Alt jeg har vært gjennom, gjorde meg rede til å spille Liz, hevder nå Lohan overfor US Weekly. Hun mener alle prøvelsene har gjort henne til «et bedre menneske, og en bedre skuespiller».

 

Selv om hun er blitt slaktet for innsatsen i filmen «Liz & Dick», mener Lindsay Lohan hun faktisk er mer profesjonell enn Elizabeth Taylor på ett punkt:

 

- Elizabeth var full på filmsettet. Jeg har aldri vært full på settet, noensinne, fastslår Lohan.

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews