- Lohan får spesialbehandling

(27.07.2010, sist oppdatert 27.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohans fengselsopphold skal ifølge en fange som hadde celle ved siden av henne være litt lettere enn for andre innsatte.

Alexis Neiers sier at Lindsay fikk spesialbehandling. Andre fanger ved Century Regional Correctional Facility i Lynwood i California må fjerne sitt løshår og falske øyevipper når de ankommer fengselet, men det slapp den 24 år gamle skuespilleren.

 

- Da hun kom inn gikk hun med bøyd hode, men hadde på seg oransje klær som oss, sier Neiers som ble løslatt fredag etter å ha sonet 30 dager for å ha brutt seg inn i huset til Orlando Bloom.

 

Hun forteller at hun ikke hadde direkte kontakt med Lohan, men kunne høre at hun gråt i cellen sin.

 

- Fra det jeg forsto, fikk hun medisinsk oppfølging og jeg er sikker på at hun bare prøvde å komme seg gjennom dagene. Det er tøft, sier Alexis Neiers til E! News.

 

Lindsay Lohan startet soningen 20. juli og er planlagt løslatt 1. eller 2. august. I utgangspunktet ble hun dømt til 90 dagers fengsel for å ha brutt vilkårene for betinget straff etter en dom for å ha kjørt i påvirket tilstand. Deretter må hun gjennomføre et 90 dager langt opphold på et rehabiliteringssenter.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.142 sec - 1 pageviews