Lohan-dommer fjerner seg fra saken

(13.08.2010, sist oppdatert 13.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Beverly Hills-dommeren som sendte skuespilleren Lindsay Lohan i fengsel, har trukket seg fra videre høringer etter at det er kommet klager på måten hun har håndtert saken på.

Dommeren Marsha Revel, som ila Lohan en straff på 90 dagers fengsel og rehabilitering for ikke å ha overholdt reglene for prøvetid, er beskyldt av statsadvokatens kontor i Los Angeles for å ha upassende kontakt med skuespillerens forsvarere.

 

- Hun hadde telefonsamtaler og samtaler med mennesker som arbeidet med saken uten at vi var til stede, sa statsdvokatkontorets talskvinne Jane Robinson ifølge nyhetsbyrået AFP.

 

Lohans advokat, Shawn Chapman Holley, har foreløpig ikke kommentert saken.

 

Robinson sier at Lohans sak nå vil bli håndterte av dommer Elden Fox, selv om det ikke er berammet noen nye rettsmøter.

 

Skuespillerens mor, Dina Lohan, sier til nyhetsbyrået AP at datteren vil flytte fra California til New York når hun er ferdig med rehabiliteringen.

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews