Lohan: - Ville aldri stjålet

(11.02.2011, sist oppdatert 11.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren og jetsettfenomenet Lindsay Lohan blir siktet for tyveri når hun nå beskyldes for å ha stjålet et halskjede - til en verdi av 2.500 dollar (15.000 kroner).

Lohan hadde med seg smykket fra en smykkebutikk i Los Angeles, og selv har hun hevdet at hun trodde hun fikk låne smykket fra gullsmedbutikken i Venice Beach. Dersom hun blir funnet skyldig, risikerer hun imidlertid flere års fengsel fordi hun ennå ikke er ferdig med prøvetiden etter tidligere lovbrudd.

 

Nå har den problemforfulgte sangfuglen og skuespilleren «tvitret ut» om hendelsen.

 

Hun skriver: «Dersom noen lurer: Jeg ville aldri stjele. Og dersom noen lurer, jeg ble ikke oppdratt til å lyve, lure eller stjele».

 

Hun konkluderer meldingen på følgende måte: «Dessuten synes jeg ikke hva jeg har på meg i retten burde være en forsidenyhet. Det er helt absurd. Guds velsigne».

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews