Lohan: - Lillesøster har lært av mine feil

(25.05.2011, sist oppdatert 25.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan tror lillesøster Ali Lohan har lært mye av å se storesøster begå feil.

Den problemforfulgte skuespilleren Lindsay Lohan har vært inne til såkalt rehab tre ganger. Nå har hun akkurat fått en dom for et smykketyveri, men får sone hjemme. Tidligere har hun også måttet møte i retten for fyllekjøring og kokainbesittelse.

 

Lohan innrømmer nå at hun har en del «feilskjær» på samvittighetene - men hun mener bestemt noe godt har kommet ut av det hele: Lillesøster har nemlig plukket opp mye lærdom via henne.

 

Hun sier: - Ali har sett mye av det jeg har opplevd, og hun vet nøyaktig hva hun ikke bør gjøre. Hun har på en måte mer kunnskap enn meg på grunn av alt hun har sett via meg. Hun er også tøffere. Hun har et godt hode. Det var annerledes for meg, jeg visste ikke hva jeg kunne forvente og alt skjedde så fort. Jeg hadde ingen storesøster.

 

Men Lindsay Lohan fastholder at mange av ryktene og skriveriene om henne er overdrevne. Hun sier til magasinet OK!

 

- Du vil ha oppmerksomhet og fans, og du vil være avbildet i magasiner. Men etter en tid kan slike ting bli alt det handler om. Det kan ramme karrieren din. Jeg har opplevd det. Folk tror alt de leser!

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 11.94 sec - 1 pageviews