- Lohan ønsket til «Skal vi danse»

(01.12.2010, sist oppdatert 01.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan mistet nylig rollen som Linda Lovelace i den kommende filmen «Inferno» - men nå melder det seg muligens en ny mulighet.

Hun er angivelig ønsket som deltaker i amerikanske «Dancing With The Stars», som vi her hjemme har en norsk versjon av, nemlig TV 2-satsingen «Skal vi danse».

 

- Produsentene har hatt Lindsay på ønskelisten veldig lenge, sier en kilde til RadarOnline.com. Men foreløpig har man ikke bekreftet dette fra produksjonshold.

 

- Lindsay har en røff bakgrunn, men etter oppholdet å Betty Ford-senteret tror mange at hun vil komme tilbake, sier kilden videre.

 

- Produsentene var nok bekymret for hennes uforutsigbare oppførsel, men de har tenkt på saken - og bedt henne mønstre på den nye sesongen. De ser at hun klarer seg bra nå, sier kilden videre.

 

Kilden mener videre at man da vil få sjansen til å oppdage et annet av Lindsays talenter: - Jenta kan danse. Hun er helt rå!"

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews