Lindsays mor advart for flere år siden

(12.10.2010, sist oppdatert 12.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohans mor Dina ble allerede for mange år siden advart mot datterens ville liv.

I 2003, da Lindsay var 17 år, ble politiet klar over at hun ble forfulgt av en gal fan. Trusselen om denne stalkeren var så reell at politiet ga en etterforsker i oppgave å fotfølge ungjenta rundt på byen.

 

Ifølge TMZs kilder ble etterforskeren mer bekymret for Lindsays ville liv, enn for stalkeren: Han så hvordan tenåringen festet på byens klubber, og mistenkte henne for å drikke og kjøre bil.

 

Politiet prøvde deretter å ta kontakt med Dina Lohan, men fikk aldri svar på telefonen hennes, som gikk rett på svarer, skriver kjendisnettstedet videre. Hun ringte heller aldri tilbake.

 

Men en kilde nær Dina Lohan stiller spørsmål ved hvorfor politiet ikke sendte en patrulje hjem til henne for å gi henne informasjonen.

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews