Lindsay tilbudt Sharon Tate-rolle

(05.04.2011, sist oppdatert 05.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Los Angeles (NTB): Lindsay Lohan er tilbudt rollen som Sharon Tate, som ble brutalt myrdet av Charles Manson og hans «familie» i 1969.

Tate var gravid i åttende måned og gift med Roman Polanski da hun ble drept.

 

Nå bekrefter filmskaperen Tyler Shields, som skal lage den biografiske filmen «Eyes of a Dreamer» om Charles Manson, og også spiller massemorderen selv, at det pågår forhandlinger med Lindsay Lohan.

 

- Vi har jobbet sammen en rekke ganger. Hun spurte meg om filmen ... og jeg sa «å, du burde spille Sharon Tate». Hun svarte «det ville vært flott», sier Shields til Entertainment Weekly.

 

Det eneste som kan legge hinder i veien er om Lohan må i fengsel for å ha brutt prøveløslatelsesvilkårene, dersom hun blir funnet skyldig i smykketyveri.

 

For innspillingen av Manson-filmen starter i juli - bare en uke før Lohan neste gang møter i retten.

 

- Vi må spille inn filmen i år, så jeg vet ikke. Vi må krysse den broen når vi kommer til den, og håpe at det går bra, sier Shields i en kommentar.

(©NTB)

 

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews