Lindsay rett på fest fra rehab

(19.02.2007, sist oppdatert 19.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan dro rett på fest da hennes 30 dagers opphold på avvenningsinstitusjonen Wonderland Center var over.

Fredag kveld var hun godt i gang med gamle vaner - og ble sett mens hun festet på nattklubben Teddy‘s i Hollywood.

 

Den unge skuespillerens talsmann, Leslie Sloane Zelnick, bekrefter at Lohan er ferdig med sin rusrehabilitering, og sier til Access Hollywood:

 

- Hun vil fortsette som poliklinisk pasient, og vil ta det dag for dag. Hun vil ta den tiden som trengs, og ber om at hennes privatliv respekteres.

 

20 år gamle Lohan, som ifølge amerikansk lov ikke har lov å drikke alkohol før hun fyller 21 år, ble også fotografert på klubben Les Deux i Los Angeles, der hun skravlet med Justin Timberlake på parkeringsplassen.

 

Ifølge TMZ la Lindsay Lohan seg inn ved Wonderland-senteret i januar etter at avisene skrev om hvordan hun segnet om på en fest i etterkant av Golden Globe-prisutdelingen.

 

Men hun har vært en tilsynelatende motvillig pasient som gjentatte ganger har vært på farten under oppholdet - kanskje inspirert av Amy Winehouse-låta «Rehab» med sin tekst «... they tried to make me go to rehab, I said no, no, no».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews