Lindsay føler seg forfulgt i bil

(30.11.2010, sist oppdatert 30.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det er ikke lett å være Lindsay Lohan. Akkurat i det hun trodde hun skulle få lov til å kjøre bil igjen, blir hun nektet - angivelig fordi paparazzifotografene som forfølger henne vil skape trafikkfarlige situasjoner.

Dermed sender Lohan sin advokat til retten i håp om å få et besøksforbud for fotografene, som da må holde seg på en viss avstand og dermed ikke klare å jage henne.

 

Hun skal ifølge nettstedet TMZ ha sendt en e-post til advokaten med vedlagte bilder av de innpåslitne fotografene, i håp om å overbevise retten.

 

Både prøveløslatelsesmyndighetene og Betty Ford-senteret, der Lohan er til rusavvenning, hadde opprinnelig gitt grønt lys for at hun omsider skulle få begynne å kjøre bil igjen. Men rett før hun fikk nøklene i hånden skal senteret ha ombestemt seg, ifølge TMZs kilder.

 

Lindsay Lohan er som kjent tatt for fyllekjøring.

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews