Lindsay beskyldes for smykketyveri

(02.02.2011, sist oppdatert 02.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det er ikke lenge siden Lindsay Lohan gjorde seg ferdig med rehabiliteringen, men nå rettes søkelyset mot henne igjen. Hun beskyldes for smykketyveri.

Ifølge nettstedet RadarOnline har politiet gått til retten for å be om en ransakelse av Lohans hjem i Venice Beach. De mistenker at hun har stjålet eksklusive smykker, skriver nettstedet.

 

Også flere andre amerikanske medier, som Fox News og Huffington Post, omtaler saken. Det skal blant annet eksistere en video som viser Lindsay med de stjålne smykkene.

 

- Lindsay blir anklaget for å ha stjålet eksklusive smykker, blant annet et halskjede. Politiet ba om tillatelse til å gjennomføre en ransakelse tirsdag, sier en politikilde til RadarOnline.

 

Det er ikke kjent om det ble gitt tillatelse til å ransake hjemmet hennes. Lohan skal også møte i retten i forbindelse med en annen sak, der hun blir anklaget for et voldelig sammenstøt med en tidligere Betty Ford-ansatt i desember.

 

Skuespilleren slapp ut fra rehabiliteringen i California i starten av januar. Hun måtte til rehabilitering på grunn av en dom for promillekjøring i 2007.

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews