Lindsay Lohan får ny halvbror

(20.11.2012, sist oppdatert 20.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan har visst nok ikke bestemt seg for om hun vil møte det nye familiemedlemmet som er på vei.

Skuespillerens far venter smått igjen, det er en liten gutt på vei, melder The Huffington Post.

 

Og da har Michael Lohan akkurat fått svar på en farskapstest som viser at han er far til 17 år gamle Ashley Horn. Lohan, som har kuttet ut kontakten med faren, sier at hun ikke vil ha noe med dette sirkuset og gjøre.

 

En kilde sier følgende om Lindsay Lohans reaksjon på gutten som er ventet i slutten av januar: - Lindsay er veldig lojal mot moren Dina og har ikke tilgitt Michael for å lekke en telefonsamtale forrige måned. Det som gjør omstendighetene rundt den nye babyen ytterligere komplisert, er at han venter barn med en av Lindsays tidligere venninner.

 

Men Michael Lohan sies å ha lyst til å snakke med Lindsay selv, for å høre hva hun tenker om begge de «nye» barna hans. Han sier ifølge Huffington Post:

 

- Det som gjør meg forbanna, er at folk sier ting som verken hun eller jeg har sagt. Dersom det ikke er fra henne selv, så betyr det ingenting.

 

En kilde nær Lindsay Lohan sier at unge Lohan ikke har noe personlig imot 17-årige Ashley, men at hun finner hele situasjonen svært vanskelig. Hun vil ikke møte halvsøsteren ettersom faren fortsatt var gift med moren hennes da han hadde en affære med Ashleys mor i 1995.

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews