Lindsay Lohan betalte ikke regningen

(01.07.2010, sist oppdatert 01.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan (23) skaffer seg stadig nye problemer og sist ut er ubetalte regninger på nær 17.000 dollar som en klesbutikk i Los Angeles nå vil ha dekket.

Passende nok heter forretningen Tough as Nails - og nå mener eierne at skuespilleren planla å ikke betale kreditten som hun opparbeidet fra november i fjor, til februar i år.

 

Butikken har sendt inn søksmål mot Lohan til en domstol i Los Angeles, og der fremgår det at Lohan lovet at hennes forretningsfører skulle betale regningen. Men ikke mer enn 180 dollar er gått inn på kontoen, dersom vi skal tro butikken.

 

Sladrenettstedet TMZ hevder at butikkeierne stolte på at stjernens «velkjente status som filmskuespiller med en betydelig inntekt» gjorde at de ikke forventet at hun ville betale umiddelbart.

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews