Kirsten Dunst lærte mye

(11.09.2008, sist oppdatert 11.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Kirsten Dunst sier hun er i godt humør etter å ha vært innlagt til rehabilitering for depresjon.

26 år gamle Dunst la seg inn ved Cirque Lodge-senteret i Utah i februar i år, samme sted som Lindsay Lohan tidligere har vært innlagt. Først ryktes det at «Spiderman»-stjernen hadde alkohol- og dopproblemer, men i mai avslørte hun at det dreide seg om depresjon.

 

Nå snakker Kirsten Dunst ut til Harper?s Bazaar og sier hun har «lært mye» siden hun var innlagt.

 

- Alle går gjennom en tøff periode i livet sitt. Men de behøver ikke gjøre det foran tonnevis av mennesker og med mediene slik de er. Det måtte jeg, og jeg er heldig som hadde ressursene og pengene til å ta vare på meg selv, sier Dunst i intervjuet, og legger til:

 

- Nå har jeg det strålende.

 

Før innleggelsen tok hun ikke vare på seg selv følelsesmessig, forklarer hun. Hun var opptatt av å være snill pike, og uttrykte aldri sinnet hun hadde inni seg.

 

Snart blir Kirsten Dunst å se i filmen «How to Lose Friends and Alienate People», basert på Toby Youngs selvbiografiske bestselger ved samme navn. Den handler om en desillusjonert intellektuell, som både beundrer og avskyr kjendis- og moteverdenen.

 

Norsk premiere er fredag 7. november.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews