Kate og Lance flørtet i Cannes

(26.05.2008, sist oppdatert 26.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Kate Hudson har kommet seg etter bruddet med Owen Wilson. Fredag flørtet hun vilt med den tidligere sykkelstjernen Lance Armstrong under en kjendisfest i Cannes.

Det var på Dolce & Gabbanas årlige fest i den franske filmbyen at de to fant hverandre. I et rom stappfullt av kjendiser danset og kysset de kvelden gjennom, skriver magasinet People.

 

- De strålte sammen. De var så søte, forteller en kilde til det amerikanske bladet.

 

Blant gjestene på festen var Natalie Portman, Lindsay Lohan, Naomi Campbell og rapperen Sean «Diddy» Combs, for å nevne noen.

 

Kate Hudson har den siste tiden hatt et av-og-på-forhold med kollega Owen Wilson. De to skal ha gjort det slutt tidligere denne måneden, og mens Hudson trøstet seg med Lance Armstrong, besøkte Wilson en strippeklubb i Philadelphia.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews