- Kanye vil gifte seg med Kim

(30.11.2012, sist oppdatert 30.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rapperen Kanye West skal være svært plaget av dramaet rundt kjærestens tidligere ekteskap.

West ønsker angivelig å fri til realitystjernen Kim Kardashian, men han føler nesten han må vente til hun er formelt skilt fra Kris Humphries - som var hennes ektemannen i 72 dager.

 

En kilde sier til HollywoodLife.com om Wests fortvilelse: - Det eneste han vil gi Kim til jul, kan han ikke gi henne. Han vil at hun skal være helt fri fra denne dusten. Det har tatt så langt tid, og han hater det virkelig. Ja, han hater virkelig eksen hennes med full kraft.

 

Kanye West skal angivelig ønske at Humphries går med på skilsmisse i stedet for å fortsette å kreve at ekteskapet blir annullert. Humphries på sin side argumenterer med at hele ekteskapsinngåelsen bygde på falske premisser. Kilden sier videre om West: - Han er helt gal når det kommer til dette, og med rette.

 

Kim Kardashian på sin side sies å være mindre bekymret - og i full gang med å planlegge neste bryllup. Hun skal ha latt seg inspirere av britiske bryllup - og da i særdeleshet fjorårets britiske prinsebryllup. Hun skal være interessert i holde seremonien i et slott nær London og på gjestelisten ønsker hun seg Jay-Z, Beyoncé, Eva Longoria, Lindsay Lohan, Rihanna og Katy Perry. Og skal vi tro kilden ser hun for seg hester, vogner og kjoler - i kongelig stil.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews