Justin Bieber spiller skurk i CSI

(29.07.2010, sist oppdatert 29.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

I rød fangedrakt fører Justin Bieber (16) bort. Men han har langt fra tatt en Lindsay Lohan - tenåringsidolet har derimot fått lov til å spille skurk i «CSI».

Det var Bieber selv som la ut bildet, som er hentet fra en episode som i USA vil bli sendt på CBS 23. september, på Twitter.

 

- Jeg er skuespiller! CSI baby! Jeg er en slem kar. Lol. Takk til alle på «CSI» for at jeg fikk være med, skriver Justin Bieber selv.

 

Ifølge BBC vil Bieber antakelig spille rollen som Jason McCann, en tenåring som må gjøre en tøff beslutning når det gjelder sin eneste bror. Publikum får se ham i sesongpremieren, og det er ventet at Biebers rolle vil dukke opp også i fremtidige episoder.

 

«CSI»-produsentene Carol Mendelsohn, Don McGill og Anthony Zuiker kaller Justin Bieber for «et fenomen» i en presseuttalelse, og sier at de tror at også «CSI» er et fenomen som har hatt en tilsvarende effekt på populærkulturen:

 

- Muligheten til å bringe disse to sammen på premieren er en godbit for publikummet vårt og alle nye seere. Dette vil bli en TV-begivenhet, fastslår trekløveret.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews