Innrømmer at Lohan har et rusproblem

(09.11.2010, sist oppdatert 09.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Moren til Lindsay Lohan gidder ikke å pynte på sannheten lengre.

Det var på talkshowet Today at Dina Lohan omsider innrømmet at datteren er avhengig. Tidligere har hun alltid prøvd å avdramatisere Lindsays mange turer til rehab og problemer med lovens lange arm.

 

Men det var en mer åpenhjertig mamma som møtte talkshowverten Matt Lauer denne gangen. På spørsmål om hvorfor hun ikke har villet innrømme at datteren har hatt et avhengighetsproblem tidligere, svarte hun:

 

- Det var opp til Lindsay å innrømme det, ikke meg. Det var ikke min oppgave å bekrefte det for hele verden.

 

For tiden mottar Lindsay behandling for sin avhengighet på Betty Ford-senteret i California, og Dina hevder at hun er både lykkelig og rolig.

 

- Hun er som et nytt menneske. Lindsay har vært på ulike behandlingssteder før, men jeg tror dette senteret virkelig har forandret henne, sa hun.

 

Lindsay slipper ut fra Betty Ford 3. januar, og selv om filmstjernen har fått tilbakefall flere ganger, forsøker Dina å være optimistisk på datterens vegne.

 

- Vi får ta en dag av gangen. Avhengighet er tøft. Jeg vet det ikke, det er vanskelig å spå fremtiden, men vi må tenke positivt, sa hun.

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews