Hevdet Lohan drakk, fikk sparken

(22.12.2010, sist oppdatert 22.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

En ansatt ved Betty Ford-senteret som hevdet at Lindsay Lohan snek seg ut for å smugdrikke, har nå fått sparken.

- Dessverre brøt en av våre ansatte de strenge retningslinjene våre om taushetsplikt gjennom å identifisere pasienter i et presseintervju, sier Betty Ford-senteret, kjent for sine mange kjendisklienter, i en uttalelse.

 

Det var i et at Dawn Holland tirsdag fortalte om en episode 12. desember med Lohan, og også fremla en kopi av rapporten hun skrev etterpå.

 

Ifølge Holland skal Lohan og to andre pasienter ha «sneket seg ut» og «drukket», men ble tatt på fersken av en annen ansatt da de «prøvde å hoppe over den bakre muren» til klinikkhuset der de bor. Holland ble tilkalt for å gjøre en alkotest på de tre.

 

Lindsay Lohan, som har prøvetid og risikerer fengsling dersom hun inntar alkohol, skal ha blitt «svært sint og ute av kontroll», ifølge Holland. Politi ble tilkalt, og Lohan skal angivelig ha vridd Hollands arm for å få tak i telefonen. Lohan nektet også å blåse i alkotesteren - på telefonisk råd fra moren.

 

- Hun hadde alkoholånde, sier Holland som avviser at hun var den aggressive parten i kontroversen og sier hun «ikke er villig til å risikere jobben min for en pasient». Selv havnet hun på legevakten med armen og ble sykmeldt - før hun altså mistet jobben.

 

Lohans advokat sier i en egen uttalelse at de avventer politiets etterforskning, og hevder at det var Lohan som ringte nødnummeret. Lohans egen versjon er - i følge TMZs kilder i hennes egen familie og vennekrets - stikk motsatt.

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.208 sec - 1 pageviews