Hevder Lohans følge lekket skandalebrevet

(30.08.2012, sist oppdatert 30.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan later ikke til å ha verdens mest lojale følgesvenner. Det hevder iallfall luksushotellet som bannlyste henne.

Chateau Marmont-hotellet i Los Angeles raser over at brevet - der den trøblete skuespilleren bes holde seg unna til hun gjør opp regningene sine - lekket ut til sladrepressen.

 

- Vi har diskresjon om gjestenes privatliv som en kjerneverdi. Etterforskningen tyder på at privat korrespondanse mellom hotellsjefen og frøken Lohan ble lekket av et medlem av hennes entourage, sier en talsperson for Chateau Marmont ifølge Perezhilton.com - og utdyper:

 

- Vi er like forskrekket, skuffet og opprørt over denne hendelsen som frøken Lohan må være. Innlysende nok er dette et privat forhold mellom en av våre gjester og hotellet, og vi vil fortsette å behandle det slik.

(©NTB)

 

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 2.764 sec - 1 pageviews