Hathaway sammenligner seg med Lohan

(28.02.2012, sist oppdatert 28.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Anne Hathaway mener hun har mye til felles med den problemforfulgte, yngre skuespilleren Lindsay Lohan.

I et nytt intervju forteller Hathaway at hun brukte mye tid på å være selvdestruktiv. Og hun er ikke snauere enn at hun sammenligner seg med Lindsay Lohan - som har vært inne i både fengsel og til såkalt rehab en rekke ganger.

 

Hathaway sier ifølge The Sun: - Lindsay Lohan og jeg har mer til felles enn folk tror. Vi har begge gjort ting vi ikke burde. Forskjellen er at jeg gjorde ting på videregående skole, som ingen fikk kjennskap til. Men jeg er ingen helgen. Jeg kastet bort mye tid på å være selvdestruktiv. Jeg fant vel ut at det til slutt ble litt kjedelig å danse på bordene. Jeg fikk det unnagjort - og nå er jeg en sunn og jordnær jente.

 

I 2008 ble Anne Hathaways daværende kjæreste, Raffaello Follieri, arrestert og fengslet for svindel. Hathaway, som nå er forlovet med skuespilleren Adam Shulman, sier erfaringen lærte henne å finne fram humor også når livet ser mørkt ut.

 

- Jeg prøver å holde mitt privatliv unna offentligheten, særlig etter den hendelsen. Men jeg prøver å beholde humoren. Jeg har opplevd en del flaue situasjoner opp igjennom årene og har skjønt hvor viktig humor er.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews