Fornøyd Lohan soner hjemme

(12.05.2011, sist oppdatert 12.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan erklærer seg riktig fornøyd med dommen som falt onsdag.

- Jeg er glad for å legge dette bak meg og gå videre med livet mitt og karrieren min. Jeg støtter dommerens beslutning og holder meg selv ansvarlig for å være i denne situasjonen, sier Lohan i en presseuttalelse.

 

Det innebærer at hun medgir at det var hun som rappet et smykke i en gullsmedbutikk, noe som har ført til mye oppstyr - også fordi det var et brudd på prøvetidsbestemmelsene hun var underlagt.

 

Dommeren lot den 120 dager lange fengselsdommen mot Lindsay Lohan bli stående, men enden på visa er at hun uansett får sone denne hjemme i leiligheten sin - fordi fengslene er overfylte.

 

Ikke rart i at den skandaleombruste filmstjernen er fornøyd. Hun har allerede på begynt samfunnstjenesten sin på et kvinnesenter i Los Angeles, der hun har fått en varm velkomst, og fastslår ifølge Eonline. com:

 

- Medias søkelys burde være på ting som hjemløse og familievold istedenfor på meg.

(©NTB)

 

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews