- Cyrus mobbet

(27.12.2010, sist oppdatert 27.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

I selvbiografien «Miles to Go» skriver Miley Cyrus at hun i yngre dager ofte følte seg ensom. Hun hevder videre at hun var et mobbeoffer.

Men dette stemmer ikke dersom vi skal tro en tidligere skolevenninne som har reagert kraftig på deler av selvbiografien.

 

- Miley er en løgner. Det var hun som mobbet andre, hun var en skikkelig heks, minnes Nicole Mullen-Holm ifølge Radar Online.

 

- Jeg var venninne med henne helt fra første klasse. Da vi begynte på ungdomsskolen forandret hun seg helt - til det verre. Miley ble så slem. Jeg husker hvordan hun ropte ukvemsord til en overvektig jente, sier den angivelige eksvenninnen videre. Hun legger til:

 

- Miley var cheerleader og hang med de kule. Hun ble aldri mobbet. Dersom noen hadde gjort henne noe, ville det gått dem ille. Faren hadde kommet og ordnet opp, hevder hun videre.

 

Cyrus er som kjent Disneys superstjerne. Før hun avsluttet sjuende klasse hadde hun nemlig fått hovedrollen i «Hannah Montana». Da flyttet Cyrus-klanen til Hollywood.

 

- I bunn og grunn er Miley en bra jente. Men når jeg ser hvordan hun fester og oppførere seg minner det meg om Lindsay Lohan, fortsetter Mullen-Holm.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews