Brå overgang for Lindsay

(20.07.2010, sist oppdatert 20.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan skal sone sin straff isolert fra de andre fangene og får bare dusje annenhver dag.

Lindsay skal begynne å sone sin straff ved Lynwood Correctional Facility tirsdag.

 

Stjernen blir satt inn som følge av at hun ikke har oppfylt vilkårene for sin betingede straff for fyllekjøring som hun ble idømt i 2007.

 

Den festglade skuespilleren er vant til et liv i luksus, men de neste tre månedene blir det andre boller.

 

Stjernen får blant annet ikke lov til å dusje oftere enn annenhver dag, skriver nettstedet TMZ. Lohan skal sone i en enecelle i den delen av fengselet hvor isolatfangene oppholder seg. Dette for hennes egen sikkerhet.

 

Men det spørs om det ikke kan bli litt ensomt. Hun får ikke sosialisere med noen av de andre fangene mens hun er på cella, og der kan hun regne med å oppholde seg inntil 20 timer om dagen. Lindsay får imidlertid lov til å trene tre ganger i uka.

 

Skuespilleren kan heller ikke regne med å få lov til å ta alle medikamentene hun har resept på, som for eksempel antidepressiva. Fengselspersonalet vil ta stilling til dette når hun ankommer.

 

Når det gjelder maten, så vil hun ikke sulte i hjel. Fangene får to kalde og et varmt måltid om dagen. Søndag var det for eksempel kyllingwok på menyen.

 

Lohan har gitt uttrykk for at hun gruer seg veldig til å sitte i fengsel. - Hun er et nervøst vrak: Familie, venner og advokater er alle veldig bekymret for henne. Hele helgen har hun bare grått, kjederøkt og bitt negler, sier en kilde til bladet People.

 

En mager trøst for Lohan kan være at hun neppe må sone hele straffen siden forbrytelsen er av det ikkevoldelige slaget, og soningskøene i Los Angeles er lange.

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews