Bilder av Lohan som Taylor lekker ut

(05.06.2012, sist oppdatert 05.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

De første bildene av Lindsay Lohan i rollen som Elizabeth Taylor er offentliggjort, og det meldes om slående likhet.

Tidligere har et bilde av Lohan i leopardbadedrakt versert, også det fra filminnspillingen av den biografiske filmen «Liz & Dick». Filmen gikk i innspilling i Los Angeles mandag og nå er også et bilde i sort/hvitt ute på nettet.

 

«Det nyeste bildet viser en imponerende likhet mellom Lilo og Liz. Vi skal ikke engang begynne å snakke om Grant Bowler, som Richard Burton - også det veldig likt», skriver kjendisnettstedet E! Online.

 

Filmen, med skandaleforfulgte Lindsay Lohan som Elizabeth Taylor, handler om det stormfulle forholdet mellom Taylor og Burton.

 

Filmen ses på som Lohans store comebackforsøk etter et par år med mest omtale for både rusproblemer, gjentatte turer til rettssalen med påfølgende elektronisk fotlenke - samt et påstått smykketyveri.

 

Kilder på settet sier Lohan virket både skjerpet og i godt humør den første innspillingsdagen. Den første scenen som ble spilt inn tok for seg en scene om bord på en yacht. - Det var litt nerver for alle involverte siden dette var første dag, men det gikk veldig bra, sier en innsider på settet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews