Baksmell for Lohan

(13.01.2012, sist oppdatert 13.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Problemene fortsetter for skuespilleren Lindsay Lohan (25).

Nå krever amerikanske skattemyndigheter 93.000 dollar, et beløp som tilsvarer 559.000 norske kroner, av henne, melder TMZ.

 

Pengene er for manglende innbetalt skatt for 2009, heter det videre.

 

Skuespilleren har lagt bak seg et turbulent år, som blant annet inkluderte samfunnstjeneste og Playboybilder. I 2010 sto problemene i kø for den unge skuespilleren. Da ble hun beskyldt for smykketyveri, måtte to uker i fengsel og brukte mye tid på såkalt rehab-behandling.

 

Til å spe på økonomien har Lohan nå tatt på seg å reklamere for klærne til den tyske designeren Philipp Plein. Hun har stilt opp på en stor reklamekampanje hvor hun viser luksuriøse selskapsklær. Reklamekampanjen ble laget i fjor i september, da hun var på moteuken i Milano.

 

Plein har forklart følgende om valget av modell: - Lindsay er en vakker, høyt verdsatt skuespiller og modell. Vi vil at bildene av henne skal være vakre og luksuriøse, men også fulle av sensualitet.

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews