Auksjonerer bort Lohans lager

(13.12.2012, sist oppdatert 13.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Lindsay Lohan leide seg lagerplass - men betalte ikke leien.

Nå går innholdet på auksjon for å dekke beløpet hun skylder, som ifølge TMZ skal være rundt 90.000 kroner. Lagerfirmaet har nemlig sperret lageret hennes, så hun ikke kan hente ut noen av eiendelene - som nå kan bli kjøpt av hvem som helst.

 

Ikke har Lohan penger til å gjøre opp for seg heller, hevdes det: Bankkontoene hennes er blitt sperret av de amerikanske skattemyndighetene fordi hun er skyldig et solid beløp i restskatt.

 

Nå sies det at den trøblete skuespilleren ber pent for seg hos familie og venner om lån, men at ingen foreløpig har strakt ut hånden. Nylig fikk hun 100.000 dollar av Charlie Sheen i kriselån fordi han syntes synd på henne, etter at de møttes til innspillingen av «Scary Movie 5».

 

Pengeproblemene er kanskje blant Lindsay Lohans mindre bekymringer: Hun risikerer å havne i fengsel igjen for å ha brutt betingelsene for prøveløslatelsen sin.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.182 sec - 1 pageviews