- Aniston sjekker ut kollega

(07.09.2010, sist oppdatert 07.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Skal vi tro nye rykter fra filmbyen Hollywood, har Jennifer Aniston vært på date med en av stjernene i komisåpen «Cougar Town».

Stadig omgir romanserykter den single skuespilleren, som ikke har hatt hellet med seg i kjærlighet etter at Brad Pitt forlot henne i 2005. Siden har hun vært koblet til skuespillere og musikere som Vince Vaughn og John Mayer - og nå sist, eksen til Lindsay Lohan, den unge finansmannen Harry Morton.

 

Men Aniston forvirrer den kulørte pressen ved stadig å gå ut med nye menn. Og nå sist takket hun ja til å spise middag med «Cougar Town»-kjekkasen Josh Hopkins.

 

De to ble sett smilende over et italiensk gourmetmåltid på en restaurant i Beverly Hills 2. september. Ifølge vitner så de to ut til å kose seg svært i hverandres selskap.

 

- Hun så veldig glad og fornøyd ut over å være på denne daten. Hun og Josh var plassert ved et privat bord og så ut til å komme veldig godt overens, sier en kilde til People.

 

Men kanskje var det bare en middag mellom to kollegaer, som ville bli litt bedre kjent, som fant sted? Aniston skal nemlig gjestespille i den populære serien, hvor bestevenninnen Courteney Cox spiller hovedrollen.

 

Men kilden heller bensin på ryktebålet, og sier: - De hadde en utpreget flørtete energi mellom seg, og Jen så virkelig glad ut. Hun har vært i supert humør i det siste, og gjør alt det som skal til for å ha det bra - inkludert å gå på morsomme dater med interessante menn.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews