- Å jobbe med Lohan er å øve seg på tålmodighet

(22.11.2012, sist oppdatert 22.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Grant Bowler, som spiller mot Lindsay Lohan i filmen «Liz & Dick», forteller at det krevde store mengder tålmodighet å spille mot den problemforfulgte skuespilleren.

Den australske skuespilleren, som spiller Richard Burton i TV-filmen, sier nå at han synes det var frustrerende å spille mot Lindsay Lohan, som spiller Elizabeth Taylor.

 

Han sier: - Det var en øvelse i tålmodighet, og det var også en øvelse i å vise toleranse. Jeg mener bestemt at ting kunne gått fortere, det kunne gått mye lettere faktisk, og vi kunne fått gjort mye mer et par av dagene. Men du må ta de kortene du tildeles. Fokuset mitt var å være med på å få denne filmen laget.

 

Han sier videre: - Men vi tok i sannhet tiden til hjelp på mange måter, når jeg egentlig ville foretrukket at vi filmet.

 

På spørsmål fra Access Hollywood om alle forsinkelsene gjorde ham gal, svarer han: - Vel, ja. Men jeg gjorde jobben. Jeg har vært skuespiller i 22 år og alt jeg egentlig bryr meg om er at jeg gjør en god jobb og ikke skuffer publikum.

 

Og mens filmen stadig får nye, dårlige anmeldelser, synes ikke 44-åringen at filmen er så dårlig.

(©NTB)

 


Les alt om Lindsay Lohan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews