«Prinsesse Leia» skriver brev til Lindsay og Paris

(29.12.2010, sist oppdatert 29.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Carrie Fisher - kjent for alltid som prinsesse Leia i «Star Wars» - gir velmenende råd til Hollywoods trøblete, unge stjerner i et åpent brev.

Det er stilet til Lindsay Lohan, Paris Hilton og de andre unge stjernene, og ber dem om å lære av feilene hun selv gjorde - og slutte å kaste bort alle de fantastiske mulighetene de har fått.

 

Det direkte, tidvis bitende, brevet er publisert i bladet Black Book. I det fastslår Fisher, som selv har hatt sitt å stri med gjennom langvarig rusmisbruk:

 

- Livet i rampelyset kan være ille. Det skiller deg fra andre mennesker, slik at livet blir mer om hva du er enn om hvem du er. Det er en privilegert jobb, noe som er årsaken til at alle ønsker seg dit. Men tidligere pleide man å gjøre seg fortjent til disse privilegiene ut ifra talent. Nå kan du bli berømt bare for dramaet du lager, skriver hun.

 

Brevet kommer på tampen av et år der Lindsay Lohan har skapt overskrifter for å gå i rute mellom rettssal, fengsel og rehab, mens Paris Hilton ble tatt med dop flere ganger.

 

- Lindsay har rotet til alt. Hun burde backe ut av det hele, og flytte til j ... Sør-Frankrike, skriver frittalende Fisher videre, og oppsummerer det hele slik:

 

- Mitt råd til Unge Hollywood? Er du skuespiller, lær deg noe mer. Skriv en bok eller spill et instrument - eller lær deg i det minste å ta hånd om din egen økonomi. Jeg skulle ønske jeg hadde visst dette tidligere.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews