Love aksepterer Allens unnskyldning

(08.08.2007, sist oppdatert 08.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Courtney Love har akseptert en unnskyldning fra artistkollega Lily Allen.

Love skal ha akseptert en unnskyldning fra Allen, etter at sistnevntes blogg har kommet opp med noen lite flatterende kommentarer om Love.

 

Allen møtte Love på en populær nattklubb i Los Angeles i april. Men 22-åringen skal ikke ha blitt imponert over oppførselen til Love, og det dukket opp en krass kommentar på hennes MySpace-side. Her sto det: ?Jeg er ikke akkurat bestevenn med Courtney Love. En natt med henne fikk meg til å innse hvorfor Kurt Cobain tok livet av seg. Jeg måtte nesten inn på rehabilitering etterpå.

 

Ifølge sladrenettstedet Femalefirst.co har den tidligere Hole-vokalisten akseptert Allens unnskyldning, etter at den unge artisten hevder at noen har brutt seg inn på PC-en hennes - og hacket inn den krasse karakteristikken.

 

På MySpace-profilen til Love, står det nå å lese: «Takk til Lily Allen for den fine beklagelsen etter at hennes MySpace-side ble invadert».

 

Hun skriver også at beklagelsen er troverdig: «Dersom hun ville sagt noe nedsettende om meg, tror jeg hun ville brukt sin intelligens og sitt vidd til å komme opp med noe litt mer originalt enn denne klisjéaktige og dumme kommentaren. Hun sier noen hackere skrev dette. Men dersom jeg trodde at det virkelig var hun som hadde skrevet dette i et tankeløst øyeblikk - morgenen derpå - bryr jeg meg ikke. Alle slenger med leppa tidlig i sin karriere», mener rockesangeren.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews